Nové kurzy: Manažer jako kouč a Manažer jako facilitátor

30.01.2017 15:10

Při vedení lidí a týmů už vedoucí pracovníci dávno nevystačí s "klasickým" přístupem (nařídit - zkontrolovat - odměnit nebo potrestat). Tradiční manažerské nástroje a postupy už narazily na své limity a nedaří se už s jejich pomocí lidi v práci motivovat a efektivně využívat jejich potenciál.

Aby dnes manažeři dokázali své lidi nadchnout a zaangažovat, motivovat je k vysokému výkonu, zvýšit jejich aktivitu a iniciativnost, potřebují změnit svoji roli. Místo klasických "šéfů" se potřebují stát spíše kouči a facilitátory svých pracovních týmů.

Do rejstříku nástrojů současného manažera tedy nutně patří koučovací a facilitační techniky.

Proto jsem pro vás připravila dva nové kurzy - Manažer jako kouč a Manažer jako facilitátor. Pokud chcete posílit koučovací a facilitační dovednosti manažerů ve vaší firmě či organizaci, ráda pro vás tyto kurzy připravím na míru. Kurzy jsou koncipované jako dvoudenní, je ale možné je realizovat i ve zkrácené jednodenní verzi.

V kurzech se seznámíte s užitečnými koučovacími a facilitačními technikami, které uplatníte ve své každodenní manažerské práci. V praxi si vyzkoušíte, jak vést strukturovaný koučovací rozhovor nebo facilitované týmové setkání.

Pro bližší informace nebo objednání kurzu mě neváhejte kontaktovat!

Zpět