Koučovací zóna v rámci Týdne vzdělávání dospělých

02.10.2017 12:38

Díky spolupráci Mezinárodní federace koučů - ICF ČR s Asociací institucí vzdělávání dospělých ČR (AIVD) budou profesionální koučové - členové ICF ČR v regionech spolupracovat při akci "Týden vzdělávání dospělých".

Regionální kancelář ICF ČR v Českých Budějovicích připravila pro veřejnost tuto nabídku:

Koučování je jedna z nejefektivnějších forem osobního rozvoje. V Koučovací zóně, pořádané Mezinárodní federací koučů - ICF ČR, si můžete zdarma vyzkoušet, jak probíhá koučovací sezení s profesionálním koučem, a dozvědět se, jak můžete koučování využít pro váš osobní a pracovní růst. Délka koučovací ochutnávky je 30 minut. Věnovat se vám budou kouči Irma Bohoňková, PCC a Amalie Pavlovská, ACC, certifikované členky Mezinárodní federace koučů. Kapacita je omezená, registrujte si prosím svůj čas předem na tel. 774 202 563.

Akce je určena pro všechny, kteří chtějí udělat nějakou pozitivní změnu ve svém pracovním nebo osobním životě, ale dosud se k tomu neodhodlali, nebo nevědí, jak na to.

Čas konání: úterý 17.10.2017 od 13:00 do 17:00.

Místo konání: Teologická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, Kněžská 8, 1. patro, učebna 112

Více na www.tydnyvzdelavani.cz/koucovaci-zona

Rádi Vás přivítáme na této akci. K Vaší účasti je třeba pouze se telefonicky objednat a vybrat si konkrétní čas Vaší koučovací ochutnávky. Těšíme se na Vás!

Zpět