ICW 2018 v Českých Budějovicích

22.05.2018 13:12

Jako každý rok, i letos v květnu proběhnul Mezinárodní týden koučování (International Coaching Week), během kterého profesionální kouči - členové ICF nabízejí zdarma akce, seznamující veřejnost s koučováním a propagující filozofii a přínosy koučování podle standardů ICF.

V Českých Budějovicích letos proběhly tyto akce:

14.5.2018 Jihočeská univerzita v Č. Budějovicích

Dopoledne proběhnul workshop pro zaměstnance univerzity „Naučte se klást koučovací otázky“, který vedla Irma Bohoňková, PCC. Workshop se setkal s velkým zájmem a pozitivním ohlasem, přišlo 22 účastníků.

Odpoledne navazovala koučovací zóna pro zaměstnance univerzity. Koučovací ochutnávky poskytovali dva kouči (Irma Bohoňková, PCC a Amalie Pavlovská, PCC), koučink si vyzkoušelo 7 účastníků.

Den plný koučování na JčU byl zakončen podvečerním diskusním setkáním se studenty, které vedla Amalie Pavlovská, PCC.

17.5.2018 VZP v Č. Budějovicích

Na pobočce VZP v Českých Budějovicích probíhala celý den koučovací zóna pro zájemce z řad zaměstnanců VZP (kouči Irma Bohoňková, PCC a Amalie Pavlovská, PCC), koučink si vyzkoušelo 8 účastníků.

17.5.2018 konference v Hluboké nad Vltavou

Od 15:00 do 17:00 proběhnul workshop Sám sobě koučem aneb Jak pracovat na osobních cílech, který vedla Irma Bohoňková, PCC. Workshop byl organizovaný v rámci konference Trendy firemního vzdělávání ve třetím tisíciletí, kterou pořádalo Vzdělávací a jazykové centrum jazz-com.

 

 

Zpět